Lähde

Lähde

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

RIUTTASKORVEN SAUNA

KURU, RIUTTASKORVEN VUOKRASAUNA 5.6.2015. 
MIEHENI KEKSI ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ, ETTÄ LÄHDETÄÄNPÄ RIUTTASKORVEN SAUNALLE KYLPEMÄÄN JA UIMAAN. SIITÄ VAAN SOITTELEMAAN SEITSEMISEN LUONTOKESKUKSEEN JA AIKAA VARAAMAAN. AVAIMEN SAIMME KURUN SIWALTA. 
SAUNAPÄIVÄMME OLI KAUNIS, AURINKOINEN, JOSKIN HYVIN TUULINEN KUTEN TÄMÄ KEVÄT JA ALKUKESÄ ON  TÄHÄNKIN ASTI OLLUT. TUULI ON VARSINKIN MAKROKUVAAJAN PAHIN HÄIRIKKÖ, MUTTA SIITÄ HUOLIMATTA JOITAIN PIKKUKOHTEITAKIN SAIMME KUVATTUA RANNALLA. KEKOMUURAHAISET KIIPEILIVÄT VESIKASVEISSA JA SILLOIN TÄLLÖIN NIITÄ TIPAHTELI VETEEN. VESIMITTARIT OVAT PETOJA JA KÄVIVÄT OITIS MUURAHAISTEN KIMPPUUN. PIKKUOTUKSET PURIVAT JA SUIHKAUTTIVAT MYRKKYÄÄN MITTAREIHIN, JOTKA VÄLILLÄ KIVUSTA POMPPASIVAT ILMAAN, MUTTA PALASIVAT PIAN UUDELLEEN TOIVOMANSA ATERIAN PARIIN.
JORMA KANNISKELI JÄRVESTÄ ÄMPÄREILLÄ SAUNAVETTÄ JA MINÄ VIRITTELIN TULET KIUKAAN JA PADAN ALLE. SITTEN METSÄÄN VASTAN TEKOON. LÖYLYT OLIVAT PEHMEÄT JA RENTOUTTAVAT, VASTAN TERAPEUTTINEN TUOKSU LEIJUI HÖYRYSSÄ. VERENKIERTO VIRKISTYI KOVASTI VASTALLA TEPSUTELLESSA. JÄRVEEN... "UIMAAN". 
ULKOILUN JA KYLPEMISEN JÄLKEEN UNI MAISTUI KOTONA PAREMMIN KUIN AIKOIHIN. 

Videolinkki:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti