Lähde

Lähde

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

HELVETINJÄRVEN KANSALLISPUISTO

HELVETINJÄRVEN KANSALLISPUISTO LÄNSI-SUOMI PIRKANMAA RUOVESI. PUISTO MUODOSTUU ROTKOLAAKSOISTA JA JYLHISTÄ KALLIOISTA. SUOSITUIN RETKIKOHDE ON HELVETINKOLU, JOSSA MEKIN PATIKOIMME ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ. PÄIVÄRETKIKOHTEENA SE ONKIN OIKEIN IHANTEELLINEN. POLKUJA ON HELPPO KULKEA, PAIKOIN ON KOVAPOHJAISTA MAATA JA SUURIN OSA POLUISTA ON PUUSTA RAKENNETTUA "SILTAA". NÄIN KIVIKKOISILLA, KALLIOISILLA JA JYRKILLÄKIN MAASTOKOHDILLA PÄÄSEE KIVUTTOMASTI ETENEMÄÄN. ALAS ROTKON POHJALLE, JÄRVEN RANTAAN JOHTAVAT MELKO PITKÄT RAPPUSET, JOTKA VARSINKIN YLÖS TULLESSA PANIVAT MEIKÄLÄISET PUUSKUTTAMAAN JA ISTAHTAMAAN HENGÄHDYSTAUOILLE. ALHAALLA RANNASSA ON SIEVÄ PÄIVÄTUPA, JOSSA VOI NAUTTIA EVÄITÄÄN.
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva, kiitos. Jos vierailit Helvetinjärvellä, oikein mukava. Jos vierailit blogissani, tervetuloa uudelleen.

   Poista
 2. Hienoja kuvia. Mukavia retkiä olette tehneet. Jos intoa riittää, niin suosittelen Lappia. Siellä riittää retkeiltävää loputtomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Harry ! Lapin reissu on ollut mielessä. Siellä varmasti pystyy tekemään myös pieniä päiväretkiä.Valokuvaus ja tuollaisten kuvaesitysten teko on meidän yhteinen harrastuksemme.

   Poista
  2. Kiitos paljon, Harry ! Lapin reissu on ollut mielessä. Siellä varmasti pystyy tekemään myös pieniä päiväretkiä.Valokuvaus ja tuollaisten kuvaesitysten teko on meidän yhteinen harrastuksemme.

   Poista
 3. Laitan tähän vielä oman Haltinvaelluksen blogin osoitteen : http://haltitunturi.blogspot.fi

  VastaaPoista